Toeristische plaatsen

De camping beschikt over standaard plaatsen, comfortplaatsen en een fraai tentveld.

  • Een standaard plaats is ca. 70 m2 groot. U kunt daarbij gebruik maken van een 4 Ampère elektra aansluiting naar centrale punten. Onze standaard plaatsen zijn gesitueerd op ons achterveld.
  • Een comfortplaats is ca. 100 m2 groot, gedeeltelijk omringd met haagjes. Op de plaats bevindt zich een servicezuil met 10 Ampère elektra-aansluiting (eurostekker), waterkraan en -afvoer. De plaats is gelegen in de nabijheid van het sanitairgebouw.
  • Op de camping zijn vier aparte camper comfortplaatsen beschikbaar. Deze zijn gelijk uitgevoerd als de comfortplaaten, alleen beschikken ze ook over deels kunststof grastegels special voor campers vanaf 7 meter en dubbelassige caravans.
  • Voor een tent (max. 8 m2) hebben we een sfeervol tentveld ingericht.Deze bevind zich in de nabijheid van het sanitairgebouw. Op maximaal 10 meter van de tentplaats zijn elektrakasten beschikbaar. Vergeet u niet uw blauwe eurostekker.

Voor reserveringen kunt u gebruik maken van zoek & boek.

Kijkt u ook gerust eens op één van onze arrangementen.

Campers

De populariteit en opkomst van campers is ons niet ontgaan. Een groot deel van de huidige kampeerders geniet tegenwoordig van de vrijheid en bewegelijkheid van een camper. Camperaars vragen vaak om andere voorzieningen. Zo was camping Jagtveld altijd al een gezellige familiecamping met alleen kampeerplaatsen van gras. Maar dit is met name bij een zeer natte periode lastig voor een camper. Zeker bij de grotere/zwaardere modellen was er bij veel regen altijd het risico tot wegzakken.

Inmiddels beschikken wij over enkele speciale comfortplaatsen voor campers, waardoor ook een camper van 6.000 kg met nat weer moeiteloos kan verblijven op een mooie plaats.

De plaatsen zijn ca 100 m2 en beschikken deels over kunststof grastegels en deels zacht gras. Ze worden gedeeltelijk omringd door haagjes. Elke plaats heeft een servicezuil met 10 Ampère elektra aansluiting, water en afvoer. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan!

Heeft u interesse, reserveer dan tijdig. Er is een beperkt aantal van deze plaatsen beschikbaar.
Voor campers tot 3.500 kg en kleiner dan 7 meter (incl. eventueel fietsrek) blijven natuurlijk ook onze standaard plaatsen beschikbaar.

Voor het lozen van grijs water en het tanken van vers drinkwater is voor onze campergasten kosteloos een servicepunt beschikbaar bij ons parkeerterrein.